343 Total,  2 Today

Ik heb een paardenallergie, kan ik een Curly kopen?

14 november 2021

jacardi-skyrider-curly

Een Curly kopen als je een paardenallergie hebt

Zoals te lezen in de stukjes over Paardenallergie en Hypo-allergeniteit van Curly paarden, kan er PER Curly een licht verschil zijn in de concentratie -ofwel de hoeveelheid- aan allergene eiwitten in de huidschilfers en jouw reactie daarop. Doorgaans reageren mensen met een paardenallergie niet of nauwelijks allergisch op Curly paarden, maar je reactie kan dus wel per Curly verschillen.

Als je een paardenallergie hebt, maar toch graag een mini horse wilt, is een Curly dus de meest voor de hand liggende keuze.

Ben je licht allergisch dan zul je daar naar alle waarschijnlijkheid bij een Curly geen last van hebben. Maar ook mensen met een zwaardere paardenallergie reageren vaak (niet of) nauwelijks allergisch op Curly’s.

Zoals gezegd is dus niet alleen de mate van allergie per persoon verschillend, maar kan dit ook per Curly verschillen. 

Voorzichtig uitproberen? Je bent welkom!
Heb je in gedachten om één van mijn miniatuur Curly’s te kopen, dan ben je van harte welkom om langs te komen en voorzichtig contact te maken. Zo kun je stap voor stap de nabijheid opbouwen en kijken hoe je erop reageert.

Thuis testen
Ook kun je ervoor kiezen om thuis te testen of jij en een specifieke Curly qua allergenen een goede match zijn. Ik stuur dan een huid-/haar sample naar je op.

JACQUELINE JASPERS • JACARDI CURLY’S

GERELATEERDE BERICHTEN

Allergie Test

Als je een paardenallergie hebt, maar toch graag een mini horse wilt, is een Curly dus de meest voor de hand liggende keuze.  Misschien heb je al ervaren dat je niet allergisch reageert op Curly's....

Lees meer

Wat is een paardenallergie?

Wat is een paardenallergie? Wat zijn de verschijnselen? Hoe wordt de diagnose gesteld? Hoe wordt een paardenallergie behandeld? Curly Horses zijn dus Hypo-allergeen en kunnen ook geschikt zijn voor...

Lees meer

Curly’s zijn hypo-allergeen

Wat ik fascinerend vind aan Curly paarden, is dat ze hypoallergeen blijken en dus ook geschikt kunnen zijn voor mensen met een paardenallergie. Dit is wetenschappelijk onderzocht en vastgesteld door...

Lees meer

Contact

Email

jac.jaspers10@gmail.com

Click om direct te mailen

TELEFOON

Jacqueline Japsers
06-38766741

PHONE

Jacqueline Japsers
(+31)-6-38766741

ADRES

Rolderstraat 29
De Kiel, Netherlands

Social Media

© 21 juni 2024- Jacardi Curly's